Heb jij al een Arctic Monkeys LP in huis?

De kans is erg groot dat je de muziek van de Arctic Monkeys wel kunt waarderen. De band maakte hun debuut met vooral snelle, agressieve postpunk muziek en transformeerde in de loop van de tijd naar psychedelische en alternatieve rock. Een Arctic Monkeys LP mag niet ontbreken bij jou in huis, of het nu een van de eerste platen is of een plaat die later in de carrière van de band uit is gebracht.

Toont alle 12 resultaten

Luister naar de meest bekende Britse hits van de band door een LP Arctic Monkeys te kopen

De Britse Band Arctic Moneksy is afkomstig uit Sheffield en is in het jaar 2002 opgericht. De band bestaat uit drummer Matthew Helders, bassist Nick O'Malley, gitarist Jamie Cook en zanger-gitarist Alex Turner. Doordat de band in het jaar 2004 en 2005 verschillende demo’s verspreidde over het internet, kreeg het meer en meer bekendheid. Het debuutalbum Whatever people say I am, that's what I'm not wat meteen het best verkopende debuut ooit in het Verenigd Koninkrijk.

Een hoes van een Arctic Monkeys vinyl plaat valt meteen op dankzij het opvallende ontwerp

Een hoes van een Arctic Monkeys vinyl plaat valt meteen op dankzij het opvallende ontwerp. Op de platen ga je de meest bekende hits van de band terugzien. Je kunt hierbij denken aan:

  • I Bet You Look Good on the Dancefloor
  • When the Sun Goes Down
  • Brianstorm

Een Arctic Monkeys singles vinyl plaat is leuk om voor jezelf te kopen of om cadeau te geven

Misschien heb je het geluk gehad de Arctic Monkeys een keer live te hebben gezien tijdens een optreden of een vriend of collega kan deze muziek erg waarderen. Een Arctic Monkeys singles vinyl plaat is leuk om voor jezelf te kopen of om cadeau te geven.