Thuis luisteren naar een Billie Eilish LP

Billie Eilish is een Amerikaanse singer-songwriter, geboren op 18 december 2001. De zangeres bracht in het jaar 2019 haar eerste debuutalbum uit, en dat is niet onopgemerkt gebleven. Ze ontving hier meteen een Grammy Award voor Album of the Year voor. Vandaag de dag heeft ze tal van bekende hits op haar naam staan. Redenen genoeg dus om thuis een keer te luisteren naar een Billie Eilish LP.

Toont alle 5 resultaten

Een LP Billie Eilish kopen in verschillende uitvoeringen

In de collectie kies je uit een LP Billie Eilish kopen in verschillende soorten uitvoeringen. Je komt tal van bekende hits op deze platen tegen die erg geliefd zijn onder zowel jong als oud. Je kunt hierbij denken aan:

  • Bad Guy
  • No Time to Die
  • Everything I Wanted

Combineer een Billie Eilish vinyl met een opbergsysteem of hang ze aan de muur op

Als je eenmaal een Billie Eilish vinyl plaat in huis hebt gehaald, dan is de kans erg groot dat je daar maar al te graag mee wilt pronken. Naast dat je bij ons bijpassende opbergsystemen kunt bestellen, ben je bij ons ook aan het huis adres voor een erg praktisch ophangsysteem. Hierdoor kun je meteen meerdere LP platen uit je collectie in het zonnetje zetten.

Een LP plaat Billie Eilish heb je altijd erg snel in huis

Kun je niet wachten om de bekendste nummers van Billie Eilish op je eigen LP speler af te spelen? Een LP plaat Billie Eilish heb je altijd erg snel in huis. Je hebt de keuze uit de bekendste albums van deze Amerikaanse singer-songwriter, die je ook nog eens binnen een mum van tijd in huis kunt verwachten.