Zet jouw nieuwe Fleetwood Mac LP in de platenkast

Een Fleetwood Mac LP mag in jouw platenkast natuurlijk niet ontbreken. De Engels-Amerikaanse band heeft diverse hits op hun nummer gezet, denk aan de iconische nummers als ‘The Chain’, ‘Go Your Own Way’ of ‘Rihannon’. Met je eigen LP Fleetwood Mac in huis kun je altijd en overal genieten van de mooie melodieën en harmonieën van deze band.

Resultaat 1–12 van de 34 resultaten wordt getoond

Waarom Fleetwood Mac vinyl beter is dan streamen

Tegenwoordig kan je de muziek van Fleetwood Mac ook streamen, maar als je het ons vraagt, is vinyl altijd beter. Ten eerste omdat Fleetwood Mac vinyl mooi staat in je platenkast. Je kunt jouw LP Fleetwood Mac zelfs aan de muur hangen als kunstwerk. Bovendien is het geluid van vinyl nergens anders mee te vergelijken. De zachte kraakjes geven karakter aan de muziek en klinken authentieker dan een CD of een MP3. En je hebt geen internet nodig om naar je muziek te luisteren. Jouw vinyl Fleetwoord Mac en een platenspeler is alles wat je nodig hebt.

Welke LP Fleetwood Mac kies je?

Fleetwood Mac heeft vele verschillende bezettingen gekend sinds de band in 1967 werd opgericht door Peter Green, die zelf vier jaar later de band alweer verliet. Als jij fan bent van de begintijd van de band, dan kies je voor het album ‘English Rose’ met het nummer ‘Albatross’. Maar de meest legendarische LP van Fleetwood Mac is natuurlijk ‘Rumours’. Op dit album zorgden de persoonlijke en relationele problemen van Mick Fleetwood, Lindsey Buckingham, Stevie Nicks en John en Christine McVie voor een hele lijst hits, waaronder ‘Dreams’ en ‘Go Your Own Way’.

Geef een Fleetwood Mac LP cadeau aan jezelf of iemand anders

Vinyl Fleetwood Mac is geweldig om cadeau te geven. Kies jouw favoriete album voor een cadeau aan jezelf. Ken je meer Fleetwoord Mac fans? Dan verras je ze met vinyl Fleetwood Mac. Als je niet weet wat zijn of haar favoriete nummer is, dan ga je voor een greatest hits album, waarop alle hits verzameld zijn.