Eer de muziek van Kurt Cobain met een Nirvana LP

De Amerikaanse band Nirvana is in het jaar 1987 opgericht. Bassist Krist Novoselic en gitarist en zanger Kurt Cobain en richtten de band op. Daarnaast was de langstzittende drummer van de band de inmiddels iconische Dave Grohl, die ook bekend staat als de zanger van de Foo Fighters. Met het tweede album, dat in het jaar 1991 uit werd gebracht, kende de band het eerste grote succes.

Resultaat 1–12 van de 21 resultaten wordt getoond

Luister bekende en minder bekende hits op een LP Nirvana

In het jaar 1991 maakten we voor het eerste kennis met de grunge stijl van de band. Mede door de dood van Kurt Cobain, in het jaar 1994, eindigde aan het redelijk korte bestaan van de Amerikaanse band. Enkele bekend hits, die je ook terug gaat vinden op een LP Nirvana, zijn:

  • Smells Like Teen Spirit
  • Lithium
  • Come as You Are
  • In Bloom
  • Heart-Shaped Box

Draag bij aan de massale wereldwijde verkoop met een Nirvana vinyl in huis

De band heeft tot op de dag van vandaag in de hele wereld meer dan vijftig miljoen platen weten te verkopen. Van dit aantal zijn er meer dan 25 miljoen in de Verenigde Staten verkocht. Draag je binnenkort ook bij aan de massale wereldwijde verkoop met een Nirvana vinyl in huis?

Kies uit verschillende bijzondere exemplaren, waaronder een Nirvana colored vinyl

Bij Captain Vinyl ben je aan het juiste adres voor de mooiste LP’s van Nirvana. De meeste zijn ook zeker het uitlichten waard in de kast of bij jou aan de muur. Je hebt namelijk de keuze uit verschillende bijzondere exemplaren, waaronder een Nirvana colored vinyl. Hierdoor zorg je direct voor een echt statement in de ruimte.