Een Queen LP is de blikvanger in elke platencollectie

Heb je nog geen Queen LP in jouw vinyl collectie? Dat kan toch niet? Deze legendarische band verdient een plek in de verzameling van elke muziekliefhebber. Gelukkig kun je nu je Queen LP kopen. In de twintig jaar dat deze band heeft bestaan, hebben ze een hele lijst met iconische nummers afgeleverd, die ook nu nog tot de beste nummers allertijden behoren.

Resultaat 1–12 van de 25 resultaten wordt getoond

Waarom ook jij een LP Queen nodig hebt

De muziek van Queen is veelzijdig, omdat alle leden nummer schreven voor de band. Met de gitaarsolo’s van Brian May, de ritmische drums van Roger Taylor, de geniale baslijnen van John Deacon en natuurlijk de onnavolgbare stem van Freddie Mercury heeft de band wereldwijd meer dan 300 miljoen albums verkocht. In Nederland scoorden ze diverse nummer 1 hits en nog steeds zijn ze met een overvloed aan nummers te vinden in de top 2000.

Een Queen LP box voor de echte Queen liefhebber

Als je een LP Queen wil kopen, is het bijna onmogelijk om te kiezen tussen alle Queen vinyl. Ga je voor het album ‘Sheer Heart Attack’ uit 1974 met het nummer ‘Killer Queen’, waarmee de band doorbrak in Europa? Of blijft ‘Bohemian Rapsody’ van de Queen LP ‘A Night at the Opera’ (1975) jouw favoriet? Als je fan bent van het latere werk van Queen, dan kies je natuurlijk voor ‘The Miracle’ uit 1989 of het allerlaatste studioalbum ‘Innuendo’. Een onmogelijke keuze, toch? Gelukkig hoef je helemaal niet te kiezen. De Queen LP Box brengt het beste Queen vinyl bij elkaar in een box.

Een Queen LP voor jezelf of iemand anders

Je kunt een LP Queen natuurlijk voor jezelf kopen, maar een Queen LP is ook een geweldig cadeau voor elke muziekliefhebber. Een speciale cadeauverpakking of gewoon het album met het favoriete nummer van de ontvanger is leuk om te krijgen en om te geven. Het vinyl zorgt voor een heel eigen sound. Zoals een LP Queen klinkt, hoort een band te klinken.