Haal een van de meest invloedrijkste bands in huis door te luisteren naar een Beatles LP

Vandaag de dag worden The Beatles als een van de meest invloedrijkste bands ter wereld te zien. De band kende het meeste succes tussen 1960 en 1970 en produceerde in deze periode bekende popmuziek. Hierdoor ben je vast en zeker opgegroeid met deze muziek, of je hebt het op een latere leeftijd weten te waarderen. Wat je situatie ook is, een Beatles LP mag dan ook zeker niet ontbreken bij jou in de collectie.

Resultaat 1–12 van de 64 resultaten wordt getoond

Luister naar muziek van Ringo, George, Paul en John met een Beatles LP

Op een Beatles LP kom je de grootste hits tegen, geschreven en gespeeld door Ringo, George, Paul en John. In het viertal waren John en Paul de belangrijkste schrijvers. Dit resulteerde in nummers zoals Strawberry Fields Forever, Here Comes The Sun, In My Life, Let It Be, Help!, Hey Jude en All You Need is Love. Dit zijn dan ook slechts een paar voorbeelden van nummers die je tegen gaat komen op een Beatles LP .

Draag jij met een LP Beatles bij aan meer dan 600 miljoen verkochte platen van de band?

Dat The Beatles als een van de meest invloedrijkste bands ter wereld wordt gezien, is ook duidelijk terug te zien in het verkochte aantal platen. De band is namelijk de bestverkopende band in de muziekgeschiedenis, met een totale verkoop van 600 miljoen verkochte platen. Het album Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band, dat in 1967 uit is gebracht, geldt als een mijlpaal in de popgeschiedenis. Kies jij voor deze LP Beatles of voor een van de andere vinyl platen van de band?

Alle LP's van de Beatles bestel je via Captain Vinyl

Naast een losse The Beatles LP, ben je bij ons ook aan het juiste adres voor grote boxen met daarin meerdere vinyl platen. Wil je graag meer weten over een van de vinyl albums? Neem dan gerust eens een keer contact op met het team van Captain Vinyl. We denken altijd graag met je mee en voorzien je van een passend advies.