Muziek recensies

Muse start het jaar met nieuwe muziek

Muse start het jaar met nieuwe muziek

De Engelse rockband Muse start het nieuwe jaar met gloednieuwe muziek. Het nummer “Won’t stand Down” dat uit de koker van Warner Records komt is vrijdag 14-01-2022 gereleased. Het intro van het nummer doet een beetje denken aan de vibe van het zesde studioalbum van Muse: “The 2nd Law”. De dubstep achtige elementen zijn in rook opgegaan en een snelle upbeat met snoeiharde gitaren bepalen de sfeer van dit nummer. 

Matt Bellamy gaf in een interview aan dat het nummer “Won’t stand Down” een nummer is gebaseerd over je mannetje staan tegen pestkoppen die je tegenkomt in het dagelijks leven. Jezelf beschermen tegen dwang, manipulatie en agressie in de toom te houden door tegenspoed en kracht te creëren.

“Won’t stand down” wordt uitgebracht samen met de officiële video. Geregisseerd door bekende filmmaker Jared Hogan. In de videoclip neemt een zwak figuur de energie over van een leger. Hij transformeert dit leger in een demon achtig wezen. Bekijk de videoclip hieronder. Het eerste nummer sinds vier jaar wordt in het algemeen goed ontvangen. Wij zijn ook erg fan en geven het nieuwe nummer van Muse een 4.7 / 5.

Eindbeoordeling: 4.7/5
4.7/5

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.